iskrena

BILA SAM MLADA I NIKADA NIKOM NISAM OSTAJALA DUŽNA: Goga Sekulić o roditeljstvu, porodici ali i nekom drugačijem periodu njenog života! (FOTO)

1

Povratak na scenu joj je doneo nove izazove, ali i brojna iznenađenja, poput pomirenja s Jelenom Karleušom, s kojom nije razgovarala više od 15 godina.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Samo četiri meseca nakon porođaja, Goga Sekulić vratila se na scenu i krenula s nastupima, a snimila je i spot za remiks svog najvećeg hita "Seksi biznismen".

 

Povratak joj je doneo nove izazove, ali i brojna iznenađenja, poput pomirenja s Jelenom Karleušom, s kojom nije razgovarala više od 15 godina.

 

Naime, ona je Gogi preko stilistkinje poklonila skupocene čizme i cipele, što je našu sagovornicu veoma obradovalo.

 

Dok se toga seća, pevačica govori o finansijskim problemima i odnosu sa suprugom Urošem Domanovićem, s kojim je dobila sina Vasilija Andreja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on


Kako se snalaziš kao majka?

 

- Život te spontano ubaci u vatru. Babe, dede, tetke, ujaci... svi imaju neke priče. Ipak, majka najbolje zna šta njena beba želi. I svi oni dođu na sat-dva, malo nunaju bebu, a onda ostanemo sami. Slatke su to muke. Kad misliš da ćeš pasti od umora, dobiješ neku novu energiju i teraš dalje."

 

Otkud to da nemaš dadilju?

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker