ne žale para

NAKON KUPOVINE KUĆE OD 2,5 MILIONA EVRA: Željko i Jovana Joksimović ulažu OGROMNU svotu novca za OVAJ DETALJ unutar vile! (FOTO)

1

Ako sve bude po planu, renoviranje kuće biće završeno do septembra.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Željko i Jovana Joksimović uložili su čak 20.000 evra u renoviranje kupatila, od čega je samo džakuzi koštao neverovatnih 7.500 evra, saznaje Kurir.

 

 

Poznati bračni par pre nekoliko meseci uselio se u svoj novi dom na Senjaku, koji su pazarili od Ivane Mišković Karić i njenog supruga Gorana Karića, ali renoviranje kuće još nije gotovo. Pored nove fasade, koju planiraju da urade na leto ili jesen, Joksimovići su počeli i sa renoviranjem kupatila i zamenom još nekih sitnica u luksuznoj vili, na šta ne žale novac. Naš izvor blizak voditeljki i kantautoru kaže da njih dvoje zajedno odlučuju o svemu i biraju svaki komad nameštaja.

 

foto: Sonja Spasić

 

Hteli su što pre da se presele u novu kuću, bez obzira na to što nije sve bilo renovirano onako kako su oni želeli. Spavaće sobe i dnevni boravak su bili savršeni još pre selidbe, a ostatak prostorija nije. Sad je na redu najveće kupatilo, koje će kompletno biti obnovljeno. Sanitarije i drugu opremu kupili su u Srbiji, u jednoj luksuznoj radnji koja prodaje samo brendiranu i skupu opremu za kupatila. Džakuzi će biti ogroman, mislim da tako nešto nema niko u Srbiji. Koštao je 7.500 evra - kaže naš sagovornik.

foto: Damir Dervišagić

Ako sve bude po planu, renoviranje kuće biće završeno do septembra.

 

Renoviranje kupatila ukupno će ih koštati preko 20.000 evra. Nisu planirali toliki iznos da izdvoje, ali nije im krivo, jer ulažu u svoj dom. Mislim da će do jeseni svi radovi biti završeni i da će Željko i Jovana konačno moći da predahnu. Kosta je oduševljen novom kućom, on je sam birao nameštaj za svoju sobu, a mama i tata su ispunili svaku njegovu želju. Bliznakinje Sara i Ana su još male, ali i one su svesne da su promenile životni prostor i dopada im se nova kuća - zaključio je naš izvor.

 

makonda-tracker