njegova mirna luka

ZBOG NJE JE ODUSTAO OD IDEJE DA ŽIVOTOM PUTUJE SAM: Lepa Izraelka je jedina kojoj je pošlo za rukom da UKROTI ZAKLETOG NEŽENJU HOLIVUDA! (FOTO)

2

Iako je tvrdio da ga brak ne zanima, zbog nje se predomislio.

foto: Profimedia

Slavni reditelj Kventin Tarantino prošle nedelje se pojavio u Kanu na premijeri svog novog filma sa suprugom Danijelom Pik.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DANIELLA TARANTINO (@daniellapick) on

56-godišnji reditelj za svoj je novi film dobio čak 6 minuta aplauza i ovacija publike, ali ono što mu je prema fotografijama najviše mamilo osmeh na lice bila je njegova supruga, 35-godišnja izraelska glumica Danijela, kojom se oženio krajem 2018. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DANIELLA TARANTINO (@daniellapick) on

 

Lepa Danijela i sama glumi u filmu, a upoznala je Tarantina davne 2009. na promociji njegovog filma u Izraelu. Par je stupio u vezu pred kraj 2016, a verili su se 2017. godine.

 

Čini se kako se ekscentrični reditelj konačno smirio, jer je ranije promenio mnogo partnerki, a dosta njih je bilo iz javnog života.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DANIELLA TARANTINO (@daniellapick) on

 

Sadašnji brak je ujedno i prvo njegovo uplovljavanje u bračnu luku, a 2009. je rekao kako je njegov status neženje odluka koju je svesno doneo kako bi se mogao posvetiti svojoj rediteljskoj karijeri.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DANIELLA TARANTINO (@daniellapick) on

 

"Celi svet može planuti, a mene nije briga. Ovo je moj život i ja donosim odluke. Ne kažem da se nikada neću oženiti ili imati decu pre 60. godine, kada planiram u penziju, ali trenutno sam doneo odluku da životom putujem sam. Ovo je moje vreme. Moje vreme da stvaram filmove", rekao je u intervjuu 2009. godine Tarantino.

 

 

makonda-tracker