uspeli su

BORILI SU SE ZAJEDNO SA NEDAĆAMA ŽIVOTA: Braća Bobana Rajovića progovorila o njihovom detinjstvu, koje nije bilo nimalo lako! (FOTO)

0

S osmehom pričaju o tom periodu i srećni su što su postigli zacrtane ciljeve!

foto: FILIP PLAVČIĆ
foto: FILIP PLAVČIĆ

Boban Rajović pre uspešne karijere živeo je u Danskoj, u Kopenhagenu, a sad su prvi put za 20 godina Bobanove karijere, njegova rođena braća Zoran i Slobodan koji i dalje žive u Kopenhagenu pogovorila o popularnom pevaču.

 

"U Danskoj je sve krenulo, od ovoga grada. To nas je možda i više spojilo, što smo probali nemaštinu, pa smo došli tu gde imamo sve", rekao je Slobodan, Bobanov rođeni brat

 

foto: Printscreen

"Crna Gora je svakako mesto koje je najviše uticalo na Bobanov karakter i razvoj. To je mesto gde smo živeli na ivici siromaštva i tu se kalio čelik", iskreno je kazao Bobanov stariji brat Zoran.

 

"Imali smo mi svađa i tuča, kao i sva braća koja imaju. On se dobro snalazio, ali je uvek želeo nešto više. Otkako je počeo da se bavi ovim poslom, mene fascinira njegova upornost. On je bio veliki fan Majkla Džeksona, u kvartu, ovde, pusti muziku, počne da igra na skelama i svi mu skandiraju. (smeh) Devojke su ga jurile iako nije bio poznat", sa osmehom je rekao raspoloženi Slobodan.

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

makonda-tracker