bez ustezanja

EKSKLUZIVNA ISPOVEST SLAVNOG KONTROVERZNOG MUZIČARA PONOVO PODELILA SVET: Izgubio je nevinost u 23. godini, i to sa svojim MENADŽEROM!

3

Odlučio je da prizna najintimnije detalje o sebi.

Elton Džon
Elton Džonfoto: Profimedia

Poznati svetski muzičar Elton Džon (72) u ekskluzivnom intervjuu otkrio je kako do svoje 23. godine nije izgubio nevinost.

 

Elton je jedan od najprepoznatljivijih muških vokala 20. veka, a sada je rekao kako je svoje prvo seksualno iskustvo doživeo u San Francisku, te da se tek tada počeo osećati "normalno u svojoj koži".

 

Elton nikada nije izgubio svoju popularnost, a dokaz tome je i skori početak prikazivanja filma o njemu "Rocketman". Kako film vrvi intimnim scenama seksa, Elton Džon odlučio je javnost dodatno zainteresovati za svoju životnu priču, pa je otkrio kako je prvi put odnose imao sa svojim ljubavnikom, ali i menadžerom Džonom Ridom. Dodao je kako su "strgli odeću jedan s drugoga i s veseljem imali seksualni odnos".

 

Sve te sočne detalje muzičar je otkrio kako bi promovisao prihvatanje homoseksualne ljubavi, te je naglasio koliko je ponosan na to što je inspirisao film u kojem postoje takve, za mnoge još uvek kontroverzne, scene.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Elton Džon
Elton Džonfoto: Profimedia

"Jako sam srećan zbog toga iako će se mnogima ovo učiniti nebitnim. Ja sam homoseksualac i ne želim to skrivati. To sam ja i tada sam bio jako srećan. On mi je ležao u rukama, a ja sam razmišljao samo o tome kako sam napokon postao normalan jer sam i ja imao seks", objasnio je svoja osećanja Elton.

 

"Do tad sam bio nevin. Bio sam očajan za ljubavlju i strastvenim fizičkim dodirom", dodao je Elton.

 

 

Živeo je promiskuitetnim životom sve dok nije upoznao svog sadašnjeg supruga, Dejvida Furniša (56), koji ga je, prema njegovim rečima, izvukao iz "očajnog stanja stalnog drogiranja". Par ima dvojicu sinova.

 

 

 

makonda-tracker