tada nije ni slutila...

DETALJE NJIHOVOG JEDINOG RAZGOVORA DUGO GODINA NIKO NIJE ZNAO: Kada je Dženifer Aniston prvi put srela Anđelinu Džoli, uputila joj je ovu rečenicu...

1

Tek kada je prošao niz godina, Dženifer je ispričala kako je protekao susret za ženom za koju tada nije znala da će joj uzeti muža.

Dženifer Aniston i Bred Pit
Dženifer Aniston i Bred Pitfoto: Profimedia

Kada je ljubav u pitanju, život baš i nije mazio popularnu holivudsku glumicu Dženifer Aniston, koja iza sebe ima dva propala braka. Prvi se put udala 2000. godine za 55-godišnjeg glumca Breda Pita, a brak im je potrajao pet godina.

 

Razlog razvoda, kao što svi znaju, bila je glumica Anđelina Džoli, u koju se Bred zaljubio na snimanju filma Gospodin i gospođa Smit. Nije tajna da je Anistonovoj trebalo puno vremena da se oporavi nakon toga, ali sada su otkriveni i neki novi detalji iz tog vremena, poput susreta dve žene, piše britanski Mirror.

Naime, kada je 50-godišnja Dženifer za Vanity Fair govorila o tom razdoblju u svom životu, otkrila je da je sedam godinu mlađu koleginicu Anđelinu susrela samo jedan jedini put, i to na parkingu na kom se snimala serija Prijatelji. Bilo je to 2004. godine, pre nego što je započelo snimanje filma Gospodin i gospođa Smit, u kom su njen tadašnji suprug Bred i Anđelina bili u glavnim ulogama.

Džen je ispričala kako se zaustavila kada je videla Anđelinu, nakon čega joj se predstavila...

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker