jasno i glasno

NE DOZVOLJAVA INDISKRETNE TEME: Tejlor Svift na pitanje o UDAJI i DECI imala OŠTAR i BURAN odgovor, svi u čudu!

0

Pevačica nije mogla da prećuti!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Tejlor Svift je i dalje promoviše predstojeći sedmog albuma, zbog čega je nedavno dala zanimljiv intervjuu. Iako je bila lepo raspoložena za odgovaranje na pitanja novinarima, jedno pitanje joj se ni malo nije svidelo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

 

Naime, novinar joj je tokom intervjua postavio pitanje da li planira da se uda i ima decu, a ovo naizgled jednostavno pitanje, je izazvalo burnu reakciju kod pevačice. Ona smatra da je pitanje klasičan primer seksizma, jer se od devojke koja se bliži 30 godini očekuje da se što pre uda i ima decu.

 

Pevačica je na ovo pitanje odgovorila:

 

"Stvarno mislim da se muškarcima ne postavlja ovo pitanje kada napune 30 godina, pa ne želim da odgovorim na njega sada."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

 

Pevačica je između ostalog ponovo istakla koliko joj je politika i borba za svoja prava bitna, pa je izjavila da je to inspirisalo njen novi album.

 

"Politika definitivno ima uticaj na moju novu muziku. Neću prestati da govorim mladim ljudima da idu da glasaju i da utiču na to šta se dešava u našoj državi. Mislim da je to jedna od najvažnijih stvari koju mogu da uradim."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

 

 

 

makonda-tracker