bravo

TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA: Uskoro izlaze MEMOARI Demi Mur, u kojima je do detalja opisala, odustajanje od škole, očuhovo samoubistvo i mnoge šokantne momenta odrastanja!

1

Iskrena!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ove jeseni će izaći memoari glumice Demi Mur u kojima se potpuno otvara o svom životu i otkriva sve. Svi se pitaju hoće li pomenuti Srpkinju Mašu Mandžuku sa kojom se šuška da je u vezi.

 

foto: Profimedia

U knjizi pominje da nikada nije upoznala biološkog oca, a njen očuh je izvršio samoubistvo jer su teško živeli. Majka glumice je bila problematična i sklona alkoholu, pa Demi ni na nju nije mogla da se osloni.

 

Siromaštvo i teška porodična situacija su je naveli da odustane od srednje škole i uđe u svet šou biznisa.

 

foto: Profimedia

Murova je detaljno opisala i period odvikavanja od droge i alkohola tokom 80-ih, a nije štedela ni na detaljima iz svojih propalih brakova.

 

Demi Mur je bila udata za muzičara Fredija Mura od 1980. do 1985. godine, a potom je provela 13 godina sa Brusom Vilisom i osam sa Eštonom Kučerom u braku.

 

foto: Profimedia

Glumica je zahvalna svojim najbližim što su je voleli i podržavali, uprkos svim njenim problemima i što joj nisu dozvolili da odustane.

 

"Dali su mi šansu da popravim svoj život pre nego uništim apsolutno sve. Očigledno je da su u meni videli više od onoga što sam ja vidjela i zbog toga sam im neizmerno zahvalna, jer bez te prilike i njihove vere u mene, danas ne bi stajala ovde", kaže Demi.

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker