još uvek se bori

PEVAČICA ZAVRŠILA U BOLNICI, PA PODELILA STRAVIČNO ISKUSTVO: Nisam bila dobro, trpela sam UŽASNE bolove! Jakim lekovima bolest držim pod kontrolom!

0

Pevačica je zabrinula javnost kada je tokom prošle nedelje iznenada završila u bolnici

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Bivša članica grupe Spice Girls, Mel Bi, zabrinula je svetsku javnost kada je tokom prošle nedelje iznenada završila u bolnici.

 

Kako je tada navela za britanske medije, trpela je ogromne bolove, a nakon brojnih spekulacija o njenom stanju koje su prethodnih dana ispunjavale medijske stupce, pevačica je rešila da konačno progovori o svemu i otkrije pravu istinu.


- Hvala svima na rečima podrške. Samo sam želela da znate pravu istinu. Doživela sam užasno iskustvo kada sam prošle nedelje oslepela na jedno oko. Iako su mediji pisali da sam dobro i da mi se ovo desilo više puta do sada, samo da razjasnimo nešto - NISAM bila dobro, i NIKADA RANIJE mi se ništa slično nije desilo. Trpela sam užasne bolove i zahvaljujući stručnim lekarima dijagnostikovan mi je težak oblik iritisa na desnom i uveitis na levom oku. Uzimam jake lekove i kapi za oči koje su mi lekari prepisali kako bi se upala držala pod kontrolom. Još uvek se borim, a lečenje će potrajati 3-4 meseca. Ipak, sada ne moram da brinem da će se stanje pogoršati. Jedini problem koji sada imam jeste - gde da nađem neki kul povez za oko? Da li iko - osim Madone - zna gde bih mogla da nabavim jedan? - našalila se Mel aludirajući na Madonin nastup na Eurosongu na kom se pojavila sa povezom preko oka.

 

 

makonda-tracker