NIJE VIŠE MOGLA DA ĆUTI

POTRESNA ISPOVEST MILE JOVOVIĆ O GUBITKU BEBE: I danas imam NOĆNE MORE, bila sam sama i BESPOMOĆNA! Pakao koji sam proživela pratiće me DO SMRTI!

0

Glumica Mila Jovović (43) oglasila se zbog donošenja zakona u američkim državama, a tiče se žena i prava na abortus posle šeste nedelje trudnoće, i podelila svoje bolno iskustvo kroz koje je prošla pre dve godine kada je imala spontani pobačaj.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Revoltirana donošenjem zakona kojim se ženama uskraćuje pravo na abortus nakon šeste nedelje trudnoće u šest američkih saveznih država Mila Jovović je napisala potresnu poruku. Prvi put je progovorila o gubitku bebe u četvrtom mesecu trudnoće, koji joj se dogodio pre dve godine.

 

- Pre dve godine sam imala spontani pobačaj. Bila sam trudna četiri i po meseca i snimala sam na lokaciji u istočnoj Evropi. Došlo je do komplikacija i dobila sam preuranjene trudove. Abortus je u tom trenutku bio jedino rešenje. Nisu mi dali nikakvu anesteziju, morala sam da budem budna tokom celog zahvata. To je bio jedno od najstrašnijih iskustava koje sam u životu doživela. I danas imam noćne more jer sam bila sama i bespomoćna. Kada pomislim da bi žene mogle da prolaze kroz abortuse u još gorim uslovima zbog novog zakona, želudac mi se okrene - napisala je Mila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram, a onda otkila i koliko joj je zbog ćerki bilo teško da prolazi kroz sve to.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker