prijateljstvo

NIKO NIJE ZNAO DA SU TOLIKO BLISKI: Acu Pejovića ugostio SVETSKI POZNATI BIVŠI FUDBALER na ovaj način! (FOTO)

0

Pevač Aco Pejović dugogodišnji je prijatelj sa fudbalerom, a nedavno je imao priliku da boravi i u njegovom domu u Madridu.

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Pevač Aco Pejović ne krije da je jako dobar prijatelj sa nekadašnjom fudbalskom legendom Real Madrida Peđom Mijatovićem i da se ugleda na njegove porodične vrednosti.

 

Pevač Aco Pejović dugogodišnji je prijatelj sa Peđom Mijatovićem, a nedavno je imao priliku da boravi i u njegovom domu u Madridu.

 

Peđa je moj ozbiljan drug i prijatelj. Mi se porodično puno družimo. On je divan čovek, ima divnu decu i oni su ljudi za primer - kako treba jedna porodica da funkcioniše i trebalo bi svi da se ugledamo na njih - kaže Pejović i dodaje da je posebno uživao u nedavnom boravku kod Mijatovića

Nastavak na sledećoj strani.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ACO PEJOVIC (@aco_pejovic) on

 Čekali smo zajedno Božić i on nas je ugostio u svom domu u Madridu, pa sam imao priliku da upoznam i Luku Modrića koji je jedna svetska faca, ali i jedna dobrica i sjajan lik. Tih pet, šest dana mi je bilo vrhunski u španskoj prestonici. Imao sam čast i da odem na utakmicu Real Madrida. Na moje veliko zadovoljstvo, Peđa nam je obezbedio karte u kraljevskoj, počasnoj loži, gde smo sedeli sa porodicama i decom tih slavnih fudbalera - objašnjava pevač.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ACO PEJOVIC (@aco_pejovic) on

On takođe kaže da su susreti sa Mijatovićem uglavnom ispunjeni smehom.

 

- Peđa je jako duhovit. Podgoričani imaju taj sjajni humor koji mnogi ne kapiraju, ali meni je blizak jer sam živeo u tom gradu pet godina. Tako da je Peđin humor sjajan i zna baš dobro da se našali - otkriva Aco.

 

 

makonda-tracker