lepo se slažu

ČUVENI VUKAŠIN GOLUBOVIĆ PONOSAN JE NA SVOJE ĆERKE I NJIHOVE PORODICE: Desimira Stanojevića iskustvo sa STROGIM tastom naučilo je da bude potpuno DRUGAČIJI (FOTO)

0

On je ispunjen čovek i na privatnom i na poslovnom planu.

Desimir Stanojević
Desimir Stanojevićfoto: Marina Lopičić

Glumac Desimir Stanojević proslavio se ulogom Vukašina Golubovića u seriji "Srećni ljudi", i, iako ga poslednjih godina manje gledamo na malim ekranima, veoma je aktivan u pozorištu!

 

Više od 20 godina Desimir igra u Pozorištu na Terazijama neke od najzahtevnijih uloga, a privatno je divan otac dve ćerke, Nine i Sonje. Nina je završila Muzičku akademiju u Novom Sadu i radi u Simfonijskom orkestru RTS-a, dok se Sonja odlučila za veterinu.

 

 

Na pitanje na šta je posebno ponosan kada su njegove ćerke u pitanju Desimir je ranije odgovorio:

 

"Što pred sobom vidim zrele, pametne i vredne ljude. Nina je završila Muzičku akademiju, odsek oboa i sa 35 godina ima već više od 10 godina radnog iskustva i veoma je uspešna u svom poslu. Deset godina je u braku, ima sina Jevrema, koji je završio prvi razred, i četvorogodišnju ćerku Nataliju. Sanja se na četvrtoj godini veterine odlučila za udaju. Fakultet je i dalje tamo gde jeste, ali ga ona ne obilazi. Ima četvorogodišnjeg Branka i Kalinu, koja ovih dana puni sedam meseci".

 

Kako ste reagovali kada su vas ćerke upoznale sa momcima?

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker