upornost

UPRKOS BROJNIM TEŠKOĆAMA NIKADA NIJE ODUSTALA OD SVOJE NAJVEĆE ŽELJE: Voditeljka je postala majka u 49. godini nakon DUGE borbe za potomstvo!

1

Njenog lika sigurno se svi sećate, ali ne znate da je iskusila brojne nedaće.

tatjana ferendino maksimović
tatjana ferendino maksimovićfoto: Damir Dervišagić

Nekadašnja televizijska voditeljka Tatjana Ferendino Maksimović otkrila je delić svoje životne priče i duge borbe za potomstvo.

 

- Od samog početka, kada smo shvatili da smo jedno za drugo, želeli smo decu, ali nismo mogli ni da naslutimo da će put do ostvarenja naših snova trajati toliko dugo - rekla je nekadašnja voditeljka.

 

Tanja je u razgovoru za magazin "Gloria" otkrila da je u svojoj 38. godini počela borbu za potomstvo, prvim odlaskom na kliniku za vantelesnu oplodnju. Svi rezultati su bili u redu, ali lekari su ih savetovali da bi bilo dobro da razmisle o vantelesnoj oplodnji, s obzirom na to da je tada imala 38 godina.

 

Nekadašnja voditeljka je ispričala i da joj je prvi proces za vantelesnu oplodnju veoma teško pao, da je primila 80 injekcija za stimulisanje jajnih ćelija, ali da na kraju ipak nije uspeo. Drugi put je ostala u drugom stanju, ali je, nažalost, izgubila bebu.

 

Od šest oplodnji koje je uradila u Pragu, tri su se završile spontanim pobačajem....

 

Nastavak priče na sledećoj strani...

makonda-tracker