SUDBINA

BILA JE U BRAKU SA ŠOTROM I VAŽILA JE ZA NAJLEPŠU ŽENU JUGOSLAVIJE: Lepa Nikica nije više mogla pa je popila SMRTONOSNU dozu lekova....

2

Strašna sudbina za ženu koju je i svet voleo.

 

 

Nikica je posle svega došla u Beogad, a iako su joj nudli i da uđe u svet Holivuda, ona to nije želela. U srpskoj prestonici ova mlada dama zaljubila se u književnika i režisera Vuka Vuča, a ova ljubav krunisana je brakom i rođenjem sina Đorđa.

 

Ipak, posle manje od pet godina usledio je razvod, ali ovoj fatalnoj ženi udvarača nikada nije manjkalo…

 

Tako se ubrzo u njenom životu pojavio i čuveni režiser Zdravko Šotra, kom je takođe izgovorila sudbonosno da, a par je dobio sina Marka. Ovaj brak, takođe, nije opstao – krah je usledio 1980. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??Београдски Bремеплов?? (@beogradski_vremeplov_011) on

Okolina je na mene bila ljubomorna zbog Nikice. Svašta su mi govorili. Teško je, naime, očuvati intimu umetničkog braka, i oni malobrojni koji su uspeli, znači da su ti ljudi imali dovoljno pameti. Ja je nisam imao i zbog toga mi je jako žao - rekao je Šotra svojevremno. Nakon dva razvoda, Nikica se povukla iz javnog života i posvetila se svom biznisu – imala je mali butik u Knez Mihailovoj koji je bio vrlo popularan, mnogi su dolazili samo da bi nju videli.

 

U jednom trenutku potpuno je nestala iz javnosti, a pričalo se da je u teškoj depresiji, da posećuje psihijatra, da nema novca... U novembru 2008. Nikica je u 61. godini popila smrtonosnu dozu tableta za spavanje, a iza sebe nije ostavila nikakvo oproštajno pismo niti poruku.

 

 

makonda-tracker