HAMBURGER ILI LUSTER HALJINA

GLASINE NE PRESTAJU: Svi misle da je Kejti Peri TRUDNA, a ona na sve načine skriva STOMAK!

0

Pevačica provocira stajlinzima!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica Keti Peri krajem aprila u Nju Orleansu na festivalu "Heritage" rekla je fanovima koji su prisustvovali koncertu da nije trudna, iako svi pričaju da jeste. Međutim, nekoliko meseci pre ove izjave šuškalo se da pevačica i njen verenik Orlando Blum očekuju dete.

 

Priča o trudnoći Keti Peri su započeli strani magazini na Dan zaljubljenih kad ju je dugogodišnji dečko, sa kojim se mirila i raskidala, zaprosio.

 

Objava na Instagramu sa opisom slike da Orlando i Keti cvetaju u svakom smislu te reči, pokrenula je šuškanja o trudnoći.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Sledeća sumnja o trudnoći izazvana je nakon prisustva na ovogodišnjoj Met Gali. Keti se prvo pojavila u haljini koja je replika ogromnog kristalnog lustera, a na žurci koja je organizovana u čast velikog modnog događaja kao hamburger. Naime, oba izdanja su bila idealna za sakrivanje stomaka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

 

Nije potvrđeno, niti demantovano da je Keti trudna, niti da su stajlinzi za Met galu bili način da sakrije stomačić. Za sada je sve na nivou šuškanja koje je možda istinito, a možda ne.

 

 

makonda-tracker