Njene reči KIDAJU dušu

KADA VAS ĐAVO ZVANI DROGA UZME POD SVOJE, NEMA VAM SPASA: Jelena Tinska nije otišla na sahranu Igora Pervića, a od svoje velike ljubavi oprostila se POTRESNIM PISMOM

3

Glumac Igor Pervić preminuo je posle teške bolesti u 52. godini u stanu svoje majke, koja je do kraja birinula o njemu, a na poslednji ispraćaj nije mu došla bivša supruga balerina Jelena Tinska.


IMAO JE SVE

 

Ali kad vas taj đavo uzme pod svoje, nema vam spasa. A đavo zvani droga opet ga je zarobio, s njim je bio od njegove trinaeste godine. Taj kratki period posle lečenja bio je jedini u kome nije bilo tog davola. Tada smo se sreli i zaljubili. Kasnije je bilo sve gore i gore i, nažalost, ružno se završilo medu nama.


lgor je bio lep, talentovan, duhovit, šarmantan, obrazovan, pametan i nadasve nesrećan, jer nije mogao da se otrgne iz kandži droge. Njegova smrt me je zapravo rastužila. I oprostila sam mu sve. Šteta je što je jedan život tako završen. Život čoveka kome je Bog sve dao i koji je to izgubio. Najtužnija sam sada zbog njegove majke.

 

Nisam otišla na poslednji ispraćaj. Inače imam problem kad je u pitanju izloženost nečijeg tela. Smatram da je to vrhunska intima i da treba da budu prisutni samo najbliži. Ne želim da pamtim taj tužni trenutak. Mi smo se mnogo voleli i ružno rastali. Sada su ostale samo tuga i lepe uspomene.

 

 

makonda-tracker