NIŠTA VIŠE NEĆE BITI ISTO

OŠIŠAĆU SE I OBRIJATI ZBOG VOJSKE: Zgodni turski glumac. za čijim divljim izgledom žene lude, MORA da promeni imidž, ali priznaje da je TUŽAN zbog toga (FOTO)

1

Ni njegovim obožavateljkama sigurno nije lako

foto: printscreen
foto: printscreen

Novinari su sreli Džana Jamana na gala večeri turske fondacije TEMA. Džan je na toj večeri otkrio zanimljive detalje vezane za seriju “Ptica ranoranilica” kao i za svoj imidž.

 

Jedna od stvari koje je Džan otkrio za novinare bila je ta da će se serija nastaviti sa snimanjem i na leto kao i da će nakon leta takođe bez pauze nastaviti sa emitovanjem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C a n Y a m a n ©??08.11.1989 (@canyaman) on

 

Kako je od strane producenata odlučeno da će se snimati bez letnje pauze, glumci su ostali bez mogućnosti za odmorom. Džan, koji je imao planove da na leto snima film, ostao je bez te mogućnosti. Evo šta je na to rekao:

 

- Umorni smo. Razmišljao sam o odmoru i kako bi prijao odmor, ali ovako je odlučeno i mi smo se složili. Trebalo je i film da snimam imalo je lepih filmskih ponuda, ali ipak je moralo da se odloži zbog serije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C a n Y a m a n ©??08.11.1989 (@canyaman) on

 

Poznata je i vest da glumac planira da ode u vojsku na kraće vreme. Zbog te odluke biće primoran da skrati kosu i obrije bradu. Ovako je Džan to prokomentarisao:

 

- U januaru idem u Izmir da odslužim vojsku. Moraću da se rešim brade i kose. Kad se setim toga spopadne me tuga, nemojmo više o tome pričati.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C a n Y a m a n ©??08.11.1989 (@canyaman) on

 

Glumac na pitanja vezana za ljubavni život nije hteo da ogovara.

 

 

makonda-tracker