NE MARI ZA SLAVU

ON JE MUŠKARAC BEZ MRLJE: Za Barišom Kiličom žene uzdišu, ali on je veran SAMO NJOJ (FOTO)

1

Slavni turski glumac je sve, samo ne tipična zvezda

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Šarmantnog Bariša Kiliča trenutno gledamo u novoj sezoni serije “Rat ruža” u kojoj tumači glavni lik, Omera. Omer je estetski hirurg koji žene očarava svojim izgledom, ali i harizmom. Zovu ga i “gospodarom lepote”, jedini je vlasnik Gulfeminog slomljenog srca u seriji punoj intriga, osveta, ljubavi.

 

Privatno zgodni glumac tvrdi da ga slava ne zanima.

 

– Trudim se da ne dovedem slavu do stanja s kojim se treba nositi. Danas sam na vrhuncu, ali sutra mogu biti niko i ništa – svestan je Kilič kom je upravo uloga u seriji “Rat ruža” donela slavu u četrdesetima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barış Kılıç (@bariskilicofficial) on

 

Trenutno se na malim ekranima prikazuje nova sezona serije u kojoj je Omerov lik poprilično promenjen. Od lika koji je bio oličenje dobrote pretvorio se u čoveka s besnim i osvetoljubivim licem. Koliko ćemo lica tog čoveka još otkriti?

 

– Verujte, i mene to zanima. Verovatno bi ispravnije bilo pitati scenariste. Omera smo u prvoj sezoni upoznali kao tako dobru osobu, pa su stvari koje je u ovoj sezoni počinio iz ljubavi i besa, logično, izazvale reakciju gledalaca. Ali iz perspektive glumca, mnogo je zabavnije kad lik reaguje na životni tok umesto da je zauvek isti tip. I Omer može da ima loših strana. Ali, nadam se da će na kraju pronaći ispravan put – odgovara glumac.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barış Kılıç (@bariskilicofficial) on

 

Njegov preobražaj nije najbolje pao gledaocima pa mnogi od njih svoje nezadovoljstvo izražavaju i putem društvenih mreža. Bariš priznaje da mu takvi komentari ne laskaju, ali najavljuje i da će uskoro ponovno sve doći na svoje.

 

– Ako, kada su gledaoci zadovoljni, sebi prisvajate zasluge, a kada nisu, lopticu prebacujete drugima, to je biranje lakšeg puta. Bilo je dosta trenutaka kad su me gledaoci jako voleli i uzdizali u nebesa. Trenutno Omerovo stanje je prelazno razdoblje. I tako će uskoro svi gledaoci videti Omerovu pozitivnu promenu – ističe glumac.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barış Kılıç (@bariskilicofficial) on

 

Dugotrajna snimanja s lakoćom podnosi jer, kako kaže, ima odličnu ekipu uz koju zabave i smeha ne nedostaje.

 

– Inače nije moguće preživeti tako dugo radno vreme. Osim toga, za uspešan projekat najzaslužniji su radnici iza kamera. Zbog toga smo mi ekipa, svi smo jedno – kaže Kilič.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker