Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska: Romantični dani u Gradu svetlosti

0
Voditelj Ognjen Amidžić iskoristio je jednonedeljnu poslovnu pauzu da poseti svoju izabranicu Danijelu Dimitrovsku u Parizu gde ona odnedavno boravi kako bi osvežili svoju skladnu vezu na daljinu
foto: Luka Šarac, privatna arhiva
foto: Luka Šarac, privatna arhiva

Iako je do sada ostvario većinu svojih snova, voditelj emisije Ami G show i muzičar grupe Flamingosi Ognjen Amidžić (35) smatra se srećnim čovekom, prvenstveno zbog toga što pored sebe ima mnogo iskrenih prijatelja, ali i zato što mu je pošlo za rukom da pronađe devojku u kojoj je prepoznao svoju srodnu dušu. Rođeni Šapčanin skoro godinu dana uživa u romansi sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom (23), a uprkos tome što su zbog poslovnih obaveza veoma često razdvojeni budući da je ona najčešće radila u Americi, a sada i u Parizu, oboje tvrde da su potencijalne prepreke uspeli da prevaziđu i pre nego što bi do njih došlo.

- Definitivno nije lako kada su partneri primorani da žive na različitim mestima, ali ako se dvoje ljudi dogovaraju i realno shvataju situacije s kojima moraju da se suoči, onda je sve moguće izvesti. Najteži period je za nama i kako se bliži leto, obaveze polako jenjavaju. Praviću pauzu u snimanju i radu na emisiji, a Danijela će biti manje opterećena svojim poslovnim angažmanima, pa ćemo imati mogućnost da više vremena provodimo zajedno – objašnjava voditelj koji uprkos snažnim emocijama koje gaji prema svojoj atraktivnoj partnerki otkriva kako još nisu spremni da se vere ili venčaju.

- Još ne razmišljamo na taj način i rano je za planove te vrste – ističe autor najgledanije emisije na TV Pink koji se pre dve nedelje vratio iz prestonice Francuske.

- Super smo se proveli u Parizu. Danijela već jedno vreme živi i radi u Francuskoj, tako da sam iskoristio pauzu između snimanja svoje emisije i odlučio da joj se pridružim na nedelju dana. Igrom slučaja ovo mi je prvi put da sam posetio taj grad i stvarno sam ostao impresioniran. Uspeo sam da obiđem dosta znamenitih mesta i zbog toga sam veoma srećan. Kada odem negde, uvek se trudim da zapamtim miris grada u kome sam boravio. Pariz je fenomenalan grad i sve izgleda savršeno: građevine, ulice, atmosfera koja vlada između ljudi... Čovek u prestonici Francuske može da zadovolji sve svoje želje. Vreme smo provodili u šetnji, odlazili smo na ručkove i večere, a čak smo i kod kuće spremali hranu. Naravno, trudili smo se da sve uskladimo sa Danijelinim obavezama – zaključuje Ognjen.

Moni Marković

makonda-tracker