U GOSTIMA

MOMENTI KOJE NIKADA NEĆE ZABORAVITI: Ovako izgleda porodični dom u BAJŠI, gde i danas žive Aleksandrini BAKA, DEKA I OTAC Nedeljko Prijović! (FOTO)

0

Domaćini su širom otvorili vrata i iskreno govorili o njenom detinjstvu!

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Aleksandra Prijović u Bajšu je kao mala odlazila, kažu, svakog vikenda! U ovoj kući sada joj žive otac Nedeljko, baba i deda, koji nisu skrivali nikakve detalje njenog odrastanja pošto su kamere pustili preko praga.

 

foto: Printskrin

"Svakog vikenda je tu bila. Mama je preda nama, pa bude ovde i onda je vodimo na granicu, ona je preuzme... Mama ako je išla da radi ona je znala da je tu najsigurnije. Nazove i kaže: 'Deda, dođi' i deda sve ostavlja. Sa mnom je išla da radi, ja sam radila u klanici, i ja sam htela da vidi kako se radi. Ona je išla celu nedelju posle toga. Svaki dan. Ja nisam baš dozvolila sve što hoće, ali deda, to nema", pričaju s osmehom na licu Aleksandrini baba i deda, pa nastavljaju:

 

"Pevanje je bilo na prvom mestu. Dosta nas je slušala, kad je stan trebala da uzme, nas je zvala. Ležali smo jednom tu na travi i ja sam se pravila da ću kao dedu tući. Ona me je ugrizla, pa mi kaže - šta ću kad si bila bezobrazna."

 

foto: Printscreen

Nastavak na sledećoj strani!

makonda-tracker