USKRŠNJA MISTERIJA

KRALJICA ELIZABETA SLAVI 93. ROĐENDAN: Skoro čitava kraljevska porodica je tu, a pošto fali MEGAN, sad SVI spekulišu da se PORODILA u tajnosti (FOTO)

1

Ona je najstariji britanski monarh sa najdužim stažom, a proslavljanje je počela na uskršnjoj misi gde se pojavila sa svojim najmilijima. No, pored Megan, sa događaja je izostalo još bitnih članova njene velike porodice

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Ona je svoj dan počela odlaskom na jutarnju uskršnju misu, gde su se skupili svi članovi kraljevske porodice.

 

Međutim, svi su primetili da je princ Hari došao sam, pa sada svi britanski mediji spekulišu da se Vojvotkinja od Saseksa najverovatnije već porodila, samo što niko ne želi da kraljici “pokvari” njen dan objavom srećnih vesti.

 

Ipak, Hari i Megan su joj putem Instagrama poslali čestitku.

 

- Srećan rođendan Vaše veličanstvo, madam, Bako. Želimo ti najlepši dan. Hari i Megan - napisali su oni uz pregršt fotografija iz različitih životnih faza kraljice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Osim Megan Markl, na misi se nije pojavio ni kraljičin muž, princ Filip, koji ima ozbiljnih zdravstvenih problema, zbog kojih ponekad ne može da ustane iz kreveta, a nekmoli da obavlja državničke dužnosti.

 

Ovde, takođe, nisu ni princ Čarls i njegova supruga Kamila, koji tradicionalno uskršnje praznike provode u Škotskoj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Crown Chronicle (@thecrownchronicle) on

 

Inače, kraljica Elizabeta svake godine proslavlja dva rođendana, 21.aprila kada se rodila i zvanični koji se proslavlja u junu, zbog lepog vremena. Ceremonija počinje počasnom paljbom, a rođendansko slavlje kulminira i završava se Festivalom boja.

 

 

makonda-tracker