OPASNA

BUNTOVNICA BEZ RAZLOGA: Dara Bubamara poslala svima MOĆNU poruku i SLUČAJNO razotkrila svoj VELIKI porok (FOTO)

0

Folk zvezda ne mari puno za to šta će ko da kaže

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Pop-folk pevačica Dara Bubamara nedavno se ponovo našla u centru skandala kada je greškom na društvenim mrežama objavila svoje eksplicitne fotografije, da bi je, nekoliko dana kasnije, obožavaoci ponovo napali što dozvoljava svom sinu da da gleda i komentariše njene promotivne slike.

 

Međutim, Dara ne mari za to “šta svet kaže”, već se trudi da gura po svom. Najnovijom objavom na Instagramu je to i dokazala.

 

- Ljudi kažu da glumim da me je baš briga. Nije to gluma – napisala je pevačica uz fotografiju na kojoj je odevena u rokerskom fazonu, sa stavom namrštene buntovnice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

 

Oštrom oku njenih pratilaca nije promakla činjenica da se Dara i dalje nije rešila svog velikog poroka – cigareta, koje je počela da konzumira nakon niza ljubavnih neuspeha koji su je snašli u proteklom periodu.

 

- Nisam propušila cigarete zbog razvoda, to je samo trenutno i samo ih pućkam. Nemam nikakve poroke, kad sam, recimo, gladna, ja zapalim cigaretu, jer mi je tako lakše. Što se tiče ljubavi, nisam nimalo patila – ispričala je pevačica prošle godine.

 

 

makonda-tracker