iskrena

GREŠKOM OBJAVILA GOLE SLIKE, A ONDA SVE PRIZNALA: Evo šta je Dara Bubamara rekla o eksplicitnim fotografijama koje su zapalile internet!

0

Pevačica Dara Bubamara već godinama je prisutna na domaćoj estradnoj sceni, a poslednji put je uzdrmala estradu eksplicitnim fotografijama

foto: Aleksandar Jovanović
foto: Aleksandar Jovanović

Nakon što je na njenom Instagram profilu osvanulo nekoliko fotografija eksplicitnog sadržaja, Dara Bubamara rešila je da iskreno prizna da ih je sama objavila, ali svojom nepažnjom.

 

- Omaklo mi se, stisnula sam pogrešno dugme. Malo sam vežbala, nek smo živi i zdravi - napisala je Dara odmah nakon što je sporne fotografije uklonila sa svog profila, ali su se one do tada već proširile internetom.

 

Nekoliko nedelja kasnije, Dara je rešila da progovori o ovom slučaju, još jednom priznavši da je sama napravila grešku, te da to može "svakome da se desi".

 

- Jedina prava stvar je biti iskren. Pogotovo u vreme interneta, društvrenih mreža, ništa ne može da se sakrije. I kad mi se nešto desi, ja kažem tako, na svoj šaljiv način i ljudi prihvate. Ja mogu da kažem "Hakeri mi upali" ali ja sam iskrena - rekla je Dara u Premijeri.

 

 

makonda-tracker