zašto to?

ZVANIČNO NAJLEPŠI MUŠKARAC NA SVETU JE URADIO ONO ŠTO NIKAKO NIJE SMEO: Džejson Momoa VIŠE NE LIČI NA SEBE! (VIDEO)

8

Glumac Džejson Momoa poznat je kao seks simbol, a za ovo ima čak i zvaničnu potvrdu - u januaru ove godine proglašenje najlepšim muškarcem na celom svetu.

foto: Promo
foto: Promo

Godinama unazad ženama je posebno privlačan njegov pomalo divlji, buntovnički imidž, pa su duga kosa i duga brada njegov zaštitni znak, ali sada je ovaj glumac napraviop drastičnu promenu!

 

Posle sedam godina rešio je da se otarasi brade, a čitav proces brijanja zabeležio je kamerom.

 

Naime, Momoa je objavio kratak video sa seta njegovog novog filma "Dune", a kojim se brijanjem simbolično oprostio od dve uloge koje su obeležile njegovu karijeru - Kala Droga iz serije "Igra prestola" i čuvenog Akvamena.

 

Bez brade zgodni glumac je potpuno drugačiji!

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

Zbogom Drogo. Zbogom Arture Kari. Radim ovo da bih osvestio javnost kako plastika ubija našu planetu", rekao je Momoa i započeo brijanje.

"Brijem ovu zver, vreme je za promene", napisao je on na Instagramu i podrobnije obrazložio svoju odluku!

 

Nastavak na sledećoj strani.

Hajde da zajedno napravimo pozitivne promene za dobrobit naše planete. Hajde da zajedno očistimo okeane i zemlju! Pridružite mi se u ovom putovanju. Hajde da pređemo na razgradivi aluminijum", napisao je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on

 

 

Zgodni glumac želeo je da na ovaj način pošalje jasnu poruku o očuvanju planete, ali je ipak to palo u drugi plan - s obzirom na šok fanova zbog

njegovog golobradog lica.

 

 

 

 

makonda-tracker