drugačija je

OSEĆALA SE KAO DA NE PRIPADA PORODICI: Kendal Džener otkriva šta ju je mučilo tokom odrastanja i zbog čega je zavidela sestrama!

0

Kendal danas osvaja modne piste!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nije uvek lako biti deo Kardašijan-Džener carstva. Pet sestara – Kajli, Kendal, Kortni, Kim i Kloi nisu preuzele samo ekrane, već dominiraju i u carstvu mode, šminke, kozmetike.

 

Zaista su tim iz snova, ali nije sve uvek tako čarobno. U intervjuu za Telegraf, Kendal Džener priznala je da se često oseća kao da nije deo porodice, jer ni fizički ni psihički ne podseća na ostatak porodice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

 

 

„Moja sestre imaju obline za razliku od mene. Imaju grudi, a ja ih nemam. Tokom odrastanja uvek sam bila mršava devojčica koja je gledala u sestre i razmišljala da li treba da budem privlačna kao one. Dobar deo života sam se osećala kao da zbog toga nisam deo porodice,“ istakla je ona.

 

Kendal je otkrila i da se manje pojavljuje u seriji U korak sa Kardašijanima zbog toga što neke delove svog života želi da drži u tajnosti. Samu sebe je nazvala „štreberkom porodice“ i „veoma različitom od ostalih.“

 

Iako joj je to smetalo tokom odrastanja, sada kaže da joj je drago što je tako.

 

„Sviđa mi se što je moj vajb drugačiji. Volim drugačije stvari nego moje sestre i to je okej,“ objasnila je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

 

makonda-tracker