MORALA JE

NIJE KRIV NI BREDLI KUPER, NI NEKI DRUGI MOMAK: Lejdi Gaga otkrila ZAŠTO je raskinula veridbu s Kristijanom Karinom, a da ste odmah znali razlog, ostavili biste ga i vi

0

Ona više nije mogla da izdrži...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica, a odskora i glumica Lejdi Gaga je pre mesec dana okončala veridbu s Kristijanom Karinom, a mnogi su nagađali da je glavni razlog za prekid njena zaljubljenost u Bredlija Kupera ili tajna veza s nekim drugim muškarcem. Međutim, to nije baš tako.

 

Lejdi Gaga je u nekoliko intervjua ispričala da joj je u određenim životnim trenucima bila neophodna podrška, a kako je od Kristijana u tim momentima dobijala samo ljubomorne ispade.

 

Izvori tvrde da je on bio veoma ljubomoran, da je uvek želeo da zna gde je Gaga, s kim je i šta tačno radi. Stalno joj je pisao poruke i zvao je. Njenim prijateljima se nije nimalo sviđao.

 

foto: Profimedia

 

Iako su fanovi silno željeli da Lejdi Gaga i Bredli Kuper nakon snimanja filma “Zvezda je rođena” postanu par, oni tvrde da su samo veoma dobri prijatelji i da glumac i reditelj nema nikakve veze s prekidom njene veridbe.

 

 

makonda-tracker