strašno

SANJA MALETIĆ DOŽIVELA INCIDENT ZBOG KOG JOJ JE POZLILO: Ušla je u taksi, a onda je sve krenulo...

0

Pretrpela je ozbiljni šok!

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Tasksista je potom naglo zakočio, a Sanja je probala da izađe iz automobila, da bi taksista izleteo za njom. Na sreću, sve su primetili radnici lokalne prodavnice, te su brže-bolje pozvali policiju, a da je zaista došlo do incidenta potvrdila je i sama pevačica.

 

- S obzirom na okolnosti koje su se sinoć dogodile, dobro sam. Istina je da se desio incident u Bijeljini. Napadnuta sam hladnim oružjem od strane taksiste sa kojim sam se vozila do određene destinacije. Lice je privedeno, kao što sam i ja bila u policiji. U policijskoj stanici su mi pružili sve moguće uslove kao nekome ko je u takvom stanju tu da bi mu pružili pomoć. Nažalost, ja imam bolest štitne žlezde i hašimoto sindrom koji je usko povezan sa štitnom žlezdom... Ja sam hipersenzibilna, doživela sam veliki šok, emotivni šok. Jako mi je pozlilo, pala sam u nesvest u stanici i povraćala sam, pogubila sam se... Zvali su, naravno, odmah hitnu pomoć i stvarno su učinili sve što su mogli. Snimili su me na pravi način. Organizam mi je pretpreo nenormalan šok, od straha sam se skroz pogubila - ispričala je Sanja Maletić.

 

- Najpoštenije je da pozovete stanicu policije u Bijeljini... Ja to ne bih posmatrala kao jednu branšu, da ne generalizujemo sve taksiste. Bogu hvala i za mene i za tog čoveka što nisam povređena. To je sve što mogu da kažem - zaključila je pevačica.

 

 

makonda-tracker