Skroman i povučen

PROŠAO GOLGOTU, ODSELIO SE U AMERIKU, A 25 GODINA KASNIJE KONAČNO SE VRATIO U DOMOVINU: Komšije Žarka Lauševića otkrivaju u kakvim su odnosima sa slavnim glumcem, ali i šta mu uvek NAJTEŽE PADA

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Reditelj

16-04-2019 12:27h
Predlažem komšijama da ne budu suviše glasni. Da mu ne krene opet ruka po pištolj pa da rokne još par ljudi ako mu se učini da su suviše glasni.

Roditelj

16-04-2019 13:39h
@Reditelj
Zarko jedinstvena licnost, glumac, kapa dole. Sto se tice njegove proslosti mislim da je nevin jer se on branio a NE napao. Momci su trazilu zrtvu. Da nije bio on bio bi neko drugi. Toliko

Pera

30-04-2019 10:33h
@Roditelj
Momci goloruki i nenaoruzani a Lausevic naoruzan? Takvi likoci sa sumnjivom prosloscu i losim karakterom mogu samo da blistaju na srpskom "kulturnom nebu".

NS

16-04-2019 14:37h
Gospodin glumac i Gospodin čovek, neka se vratio, dobro nam došao:))))))

tole

30-04-2019 10:30h
@NS
Pa zar takav gospodin, velicina, glumcina, pisac cak, filozof koji pametuje da tamo u zemlji snova bude totalno neprimecen. Tamo mogao da se iskaze samo kao moler u nekoj ekipi a ovde se predstavlja kao neko bez koga Srbija nema tacku na I.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: