KAO SAV NORMALAN SVET

OVAKO JE IZGLEDALO NJENO DETINJSTVO: Otac Rade Manojlović otvara vrata njihove SEOSKE KUĆE! (FOTO)

2

Pevačica je oduvek isticala kraj odakle potiče!

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Manojlovićkin otac Rade proveo nas je kroz imanje, pokazao nam živinu koju gaji, staru i novu kuću koju je njegova ćerka sagradila, a u koju on ne želi da se preseli.

 

Kada se zaputite u Četereže, malo selo nedaleko od Požarevca, prva stanica je porodična kuća Rade Manojlović. Ekipa Kurira pozvonila je na kapiju koju  je otvorio ljubazan domaćin,  pevačicin tata Rade


Onda se pojavila i Radina maćeha Suzana. 

 

 

foto: Dušan Milenković

 

- Ovde je audicija. Kokoške se takmiče, a ko najlošije peva ide u supu - kaže Rade i pokazuje na guske.

 

 

- Ne znam da li sam normalan, ali meni je ovde super. Ponosan sam što sam Radin otac. Držao sam i ovce i svinje, ali sada ne. Volim moje Četereže. Rada nije imala potrebe da čuva stoku. Imali smo svinje mangulice, teliće, ali ona i sestra ništa nisu radile. Juče smo bili kod Rade u Beogradu. Ne volim da idem jer ne mogu da parkiram auto. Bili smo na večeri. Supruga, Haris, Rada i ja - priča Rade koji se pohvalio i traktorom od, kako kaže, 50.000 evra.

 

 

- E, da to je moj oldtajmer. On za mene vredi toliko. Malo je stariji od mene, ali služi i dalje. Evo spremam se da ogradim voćnjak - dodaje domaćin, koji je zasadio paradajz i papriku, a ima i mašineriju za roštilj.

 

- Ovde okrećemo prasiće i piliće. Rada obožava sve sa ražnja. Tako neki majmun koji nije video domaćinstvo kaže: „Jao, gde u otpadu živiš, a ne znaju da uvek nešto treba.“

 

foto: Dušan Milenković

 

Tu je i radionica, ali i poljski WC.

 

- E, to je to remek-delo. Napravili smo ga kad je kuća počela da se zida.


Uz novu kuću, koju je Rada napravila, nalaze se i dve male. U trošnoj su živeli Radini baka i deka, a u drugoj pevačica i njena sestra Maja.

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

makonda-tracker