foto

S NOVOM FRIZUROM U NOVO POGLAVLJE ŽIVOTA: Severina se OŠIŠALA pred kamerom!

2

Prvo tuga, a zatim šišanje kose do slobode na kraju...

foto: promo
foto: promo

Popularna hrvatska pevačica obradovala je nedavno svoju publiku novim albumom pod nazivom "Halo", koji je za kratko vreme osvojio region.

 

foto: promo

Severinine nove pesme preslušane su preko 220 miliona puta, a za svoje verne fanove šarmantna pevačica pripremila je još jedno iznenađenje.

 

foto: promo

Naime, Severina će uskoro predstaviti spot za pesmu "Daleko ti kuća", koji obiluje metaforičkim značenjima. Ovog puta na simboličan način prikazuje životne promene - prvo tuga, a zatim šišanje kose do slobode na kraju.

 

Severina je ovom prilikom simbolično ošišala kosu, budući da svaka žena koja teži nekoj životnoj promeni najčešće prvo promeni frizuru. S novom frizurom u novo poglavlje života.

 

foto: promo

 

- Kad radim za Severinu, inspiraciju nalazim u njoj samoj i u svemu što ona može, a može sve. Ideja za 'Daleko ti kuća' rodila se u jednom našem razgovoru kada smo pričali o otuđenosti. Onda je predložila da to pretočimo u spot. Slike su krenule da se ređaju i nastao je scenario. Ovo je spot koji sam najmanje režirao. Samo bih postavio emociju i ona bi to izvela. I više od toga. Niko se ne daje u kadru više od nje. Severina je u ovom poslu zasebna galaksija – izjavio je Ljubba Stefanović, koji potpisuje ekranizaciju spota, dok je za tekst i muziku zadužen Jala Brat, a direktor fotografije je Igor Lazić.

 

foto: promo

 

 

1 / 9 Foto: promo

 

 

 

makonda-tracker