KO BI REKAO?

JOŠ JEDAN SKANDAL U FAMILIJI: Kajli Džener pronašla GOLIŠAVE fotografije sestre Kendal u telefonu svog IZABRANIKA TRAVISA, sa kojim ima bebu!

0

Ovo niko nije očekivao!

foto: Profimedia

Jedan od najsočnijih tračeva koji kruži Holivudom ovih dana je navodna tvrdnja, da je Kendal Džener spavala sa Travisom Skotom – dečkom Kaji Džener – pre nekoliko godina. Prema rečima neimenovanog izvora, Kajli je besna i izjavila je da je Kendal za nju mrtva!

 

Navodno „romantično veče“ u kojem je Kendal spavala sa Travisom dogodilo se 2015. godine, a kako je popularni američki tabloid preneo, Kajli je previše besna, podjednako na oca svog deteta, ali i na sestru koja joj je zabila nož u leđa!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

Kako je tabloid preneo, Kajli je bila ta koja je saznala za ovaj skandalozan događaj tako što je pronašla Kendaline gole fotografije u Travisovom telefonu, zajedno sa prepiskom koja datira četiri godina unazad.

 

„Kajli je pronašla fotografije ali i dopisivanje, crno na belo“ , odaje izvor. „Kendal je mrtva za nju!“

 

Kako je izvor dalje naveo, ovo saznanje je duboko potreslo Kajli obzirom da se već dugo vremena jako trudi da izgradi ponovni odnos sa Travisom, ali i da nađe snage da mu oprosti i ponovo veruje, nakon razlih glasina da se dopisivao, ali i viđao sa drugim ženama.

Čini se da najmlađa milijarderka na svetu ima sve – osim odanih ljudi oko sebe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

 

 

 

 

makonda-tracker