ISKRENA TUGA

DRAGA JELENA, ČOVEK NIJE KAMEN, SLOMI SE OD TUGE: Poruke utehe koje prijatelji sa estrade šalju Karleuši povodom gubitka majke Divne kidaju i najtvrđa srca (FOTO)

1

Mnogi su voleli Divnu…

 

foto: Daktilo
foto: Daktilo

Pevačica Jelena Karleuša pati zbog gubitka svoje majke Divne. Oni koji su jako bliski sa porodicom Karleuša sve vreme pristižu na Dedinje kod Jelene i njene porodice.

 

Jelena se oglasila na svom Instagram profilu gde je sve obavestila kada i gde će se održati sahrana.

 

- U bolu i očaju obaveštavamo sve koji su voleli i poštovali našu Divnu da će komemoracija biti održana u Beogradu u zgradi Radio Beograda(Kamena sala)u sredu, 6. marta u 11 časova. Sahrana našeg dobrog andjela biće na Novom bežanijskom groblju isti dan, 6. marta, sa početkom od 14.30 časova. Neutešna porodica - napisala je pevačica na svom Instagram profilu pored fotografije svoje majke, Divne Karleuše, koja je preminula nakon duge i teške bolesti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

 

Ispod fotografije nizale su se poruke saučešća i iskrene tuge zbog Jeleninog gubitka. Osim Jeleninih mnogobrojnih fanova i cela estrada joj pruža podršku.

 

Među njima su sestre Nataša i Jelena Bekvalac, Suzana Mančić, Dara Bubamara, Nikolija, Indira Aradinović Indi, Nina Badrić, Ana Kokić, Ana Sević, Saša Matić, Mina Kostić, Romana Panić...

 

Dok je većina samo tradicionalnim rečima I molitvama izjavila saučešće, oni koji su bili bliski sa Divnom pevačici su uputili i snažne poruke utehe.

 

- Velika tuga i bol, otišla je prerano. Draga Karleuša iskreno saučešće tebi i tvojoj porodici - napisao je Saša Matić.

 

foto: Instagram

 

- Draga Jelena, čovek nije kamen, slomi se od tuge. Izgubila si neustrašivu i čvrstu podršku, izgubila si je kada ti je najviše bila potrebna. Otišla je tvoja majka na bolje mesto i ostavila svoje čudo od deteta, tako te je zvala u nekim našim davnim i retkim razgovorima. Neka počiva u miru - napisala je Suzana Mančić koja je bila jako bliska sa Divnom.

 

- Duša me boli - još jedna je od poruka u nizu koju je napisala Dara Bubamara.

 

makonda-tracker