RETKA KOMPLIKACIJA

ZAKAČIO JE VIRUS, A ONDA SE SVE DALO NA ZLO: Zoran Žika Živanović mesecima nije imao čula ukusa i mirisa, a nije bilo lekara koji bi mogao da mu pomogne

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

Milena

08-04-2019 23:40h
I meni se desilo da posle jedne prehlade (nisam imala nikakav lek niti mogcnosti da odem lekaru nekoliko dana)usred leta, koja je natrcala posle jednog ogromnog stresa, izgubim culo mirisa i ukusa. Posle nekoliko meseci, kako se nista nije popravljalo, otisla sam mom lekaru i on mi je dao lek protiv alergie - kozne. Rekao mi je da ako su mi celije (na jeziku "pregorele" odumrle, nece biti leka); medjutim nisam ispila ni pola doze leka (ne secam se vise da li su bile tablete ... ili sta drugo - to je u jednoj evropskoj zemlji), kutije ili flasice, i poceo je da mi se vraca i ukus i miris... moja sreca je bila nemerljiva; odonda pazim da ni jednu prehladu ne prebolim bez lekova i "na nogama". Sada sam se vec "ohrabrila" i uzela vakcinu protiv gripa, a bila sam veliki protivnik te vakcine. Bila sam u pravu, prehlade se vise ne bojim, a i lakse ih podnosim., nemam strah da ce preci u grip - bar do sada(znaci 6 meseci, za koje vreme bar dva puta budem dobro prehladjena).

M

09-04-2019 09:26h
@Milena
Pa, koje tablete??
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: