ISKRENA JE

ONA JE SUPER MAMA: Slađa Allegro našim čitateljkama otkriva sve tajne svoje MAKE-UP rutine i transformacije na sceni, a evo kako se bori sa negativnim komentarima! (FOTO)

0

Neguje prirodan izgled!

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Pevačica Slađa Allegro proteklih meseci posvećena je majčinskim obavezama, stoga je veoma retko možemo videti na aktuelnim gradskim dešvanjima, ali je ovoga puta napravila presedan i posetila makeup manifestaciju poznatog šminkera. 

 

foto: Glossy

Kako ističe zaljubljenik je u kozmetiku i ulepšavanje, ali ne robuje stereotipima.

Glossy čitateljkama otkrila je svoju makeup rutinu, koja joj pomaže da uvek ima svez i mladalački izgled. 

 

 

- U poslednje vreme koristim neku toniranu kremu, stavim je na brzinu, malo rumenila, trepavice su vazda ove nasađene, češto stavljam crni kreon na oči, sjaj i to je sve. Ne preferiram ništa prenapadno, čak ni za nastup.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sladja Allegro (@sladja.allegro) on

 

 

Pevačica smatra da nije normalno da se transformiše na sceni.

 

Nije prirodno da nas publika vidi previše doterane na sceni, pa ovako u javnosti ili u privatnom životu potpuno drugačije. Krećem se svuda, ne znam za one što ne izlaze iz kuće, ali ja idem i u prodavnicu i da bacim smeće. Ne bih volela da mi kažu "Gle kakva je, bila je baš lepa juče!".  Trudim se da sve bude minimalno. "

 

Slađa je nedavno izdala pesmu "I u dobru i u zlu", koja u njenom srcu ima poseban značaj, a evo zbog čega je posebna.

 

Emocija je drugačija od svega što sam do sad snimala, tekst je fenomenalan, spotom smo dočarali jednu lepu bajku. To je priča, svi smo prošli tu tužnu stranu života. Mislim da su se mnogi pronašli i osetili emociju."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sladja Allegro (@sladja.allegro) on

 

Pevačica sve slobodno vreme provodi u toplom domu sa mezimicom Milom, a rešila je da kaže kako je devojčica reagovala na mamin novi hit.

 

Mila nema pojma, Mila sluša "Ligu, Ligu" i ostale dečje pesme, više reaguje na brze pesme, ona đuska, a ove balade joj nisu prirasle srcu."

 

Kada govori o majčinstvu, osmeh je na licu, a u specijalnim prilikama naslednicu čuve njena majka.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sladja Allegro (@sladja.allegro) on

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker