IZNENAĐENJE ZA SVE

OVO OD NJE NISMO OČEKIVALI: Ceca se PRVI PUT U ŽIVOTU na sceni pojavila BEZ TRUNKE ŠMINKE, ali je za to imala DOBAR RAZLOG (FOTO)

8

Za mnoge pevačice ovo bi bila najgora noćna mora, ali ne i za Svetlanu Ražnatović

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

U svojoj višedecenijskoj karijeri, jedna od najpopularnijih pevačica na našim prostorima Svetlana Ceca Ražnatović nikada do sada se nije popela na veliku binu bez makar osnovnog mimimuma scenske šminke.

 

Međutim, večeras je uradila upravo to – izašla je pred nekoliko stotina ljudi na pozornicu Kombank dvorane potpuno čistog lica, kao da se tek upravo probudila i umila. I to sa osmehom na licu!

 

Ne, pevačica nije danas imala tajni muzički nastup pred probranom publikom, već je tu došla da podrži svog velikog prijatelja i saradnika Dušana Lazića Lazu, koji je u Kombank dvorani držao master-klas profesionalnog šminkanja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lazic Dusan LAZA , (@laziclaza) on

 

 

Kao pravi model-profesionalac, ona se na binu popela bez ikakvih preparata na svom licu i pustila Lazu da na njenom licu učenicima pokaže sve tajne svog zanata.

 

 

Dušan je savršenstvo nanošenja besprekornog tena pokazao na našoj najvećoj zvezdi, prisetio se kojim je preparatima ulepšavao pre deset godina, a otkrio je šta koristi danas. Podsetio je sve prisutne da je nega temelj lepote i osnovno bjuti pravilo, da je crveni karmin uvek dobra ideja i da je kvalitetna krema zapravo najbolja investicija.

 

Kako Ceca izgleda bez imalo šminke na licu, ali i ko je još prisustvovao ovom master-klasu, saznajte u nastavku...

 

makonda-tracker