JOVANA JOKSIMOVIĆ, IVAN IVANOVIĆ, NATAŠA BEKVALAC... SVI NA JEDNOM MESTU! Evo zašto su se okupili

0

Otvaranju u Beogradu prisustvovao je veliki broj poznatih 

foto: Miralem Čaušević
foto: Miralem Čaušević

Otvaranju prve glo radnje u Beogradu prisustvovao je veliki broj poznatih ličnosti i to Jovana Joksimović, Ivan Ivanović, Nataša i Kristina Bekvalac, Biljana Tipsarević, Boško Jakovljević i mnogi drugi.

 

1 / 5 Foto: Miralem Čaušević

 

Generalni direktor kompanije British American Tobacco za Srbiju i Crnu Goru, Sotiris Kosturos je istakao da je ponosan što je Srbija zemlja koja predvodi razvoj potrošačkih i tehnoloških inovacija u ovom delu sveta:

 

- Za sve one koji tragaju za alternativama pušenju, ili ne mogu da prestanu sa ovom navikom, a ipak žele da konzumiraju proizvod koji je potencijalno manje štetan po zdravlje, rešenje su proizvodi nove generacije. U ovom objektu u narednom periodu potrošači će moći da dobiju sve neophodne informacije o samom uređaju i njegovim prednostima. Ponosni smo što je Srbija prva zemlja u Evropi u kojoj smo lansirali stikove sa kapsulama za zagrejani duvan sa različitim aromama i koja predvodi razvoj potrošačkih i tehnoloških inovacija u ovom delu sveta. Veliki broj pušača svakodnevno donosi odluku da pređe na nove načine konzumiranja duvana. Mi pratimo njihove potrebe i navike i zato smo otvorili jedno ovakvo mestu u gradu gde ćemo sarađivati sa našim konzumentima i otkriti im alternativu konzumiranju duvana - rekao je Kosturos.

 

foto: Kurir

U novootvorenoj radnji potrošači će saznati sve o ključnim prednostima glo uređaja.

makonda-tracker