godišnjica smrti

SVOJ POSAO JE RADIO IZ VELIKE LJUBAVI, A JEDINA ŽELJA MU JE BILA DA GA ZDRAVLJE POSLUŽI: Mirko Alvirović na današnji dan pre godinu dana izgubio je najtežu bitku...

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

djole

06-04-2019 08:54h
Divan covek, racionalan, pametan, strucan, iskren i dobronameran. Istinski humanista. Cetiri decenije se iz petnih zila trudio da podigne nivo bezbednosti i kulture u srpskom saobracaju, ali i da pomogne u razvoju srpskog turizma. On sam je u toj sferi ucinio vise od drzave. Dobronamerni ce mu vecno biti zahvalni jer je spasio mnogo zivota na srpskim putevima.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: