PONOVO RADI NA BEBI

SEKA ALEKSIĆ USKORO MAMA PO DRUGI PUT: Pevačica započela proces vantelesne oplodnje?

2

Sada je došlo vreme da se ponovo prođe kroz ceo proces i spremna je kao zapeta puška jer ona uživa u ulozi majke

foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

Seka Aleksić žarko želi da ponovo postane majka, zato su folk zvezda i njen suprug Veljko Piljikić, kako Kurir ekskluzivno saznaje, nedavno ponovo započeli proces vantelesne oplodnje, uz pomoć kog su dobili i sina Jakova.
Prema rečima našeg izvora, pevačica je odlučna da pokuša sve da bi po drugi put postala majka.

 

- Seka nema ništa protiv veštačke oplodnje. Naprotiv! Rado o tome govori i čak savetuje druge žene da nikada ne odustaju, nego da daju sve od sebe i pronađu pravog lekara koji će im pomoći da se ostvare u ulozi roditelja. Seka je prvi put uspela jer je slušala svog doktora iz Beča, ali dosta joj je, kako ona tvrdi, pomogla i molitva.

 

foto: Andreja Damnjanović

Sada je došlo vreme da se ponovo prođe kroz ceo proces i spremna je kao zapeta puška jer ona uživa u ulozi majke - priča naš izvor blizak pevačici i dodaje da je ona već obavila pripreme za veštačku oplodnju i da je samo pitanje vremena kada će joj lekari saopštiti lepe vesti.

 

- Seka je uradila kompletan pregled. Hvala Bogu, sve je u redu i sad čeka trenutak da se završi sam proces veštačke oplodnje. Ona bi volela da dobije devojčicu, a ono što joj je najvažnije da dete bude živo i zdravo.


Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa pevačicom, koja nije bila dostupna. Međutim, ona je već u više navrata za medije govorila o planovima da se ponovo podvrgne procesu vantelesne oplodnje, i nije krila da je na ovaj način već postala majka.

 

- Poznato je da proces vantelesne oplodnje nije brz, a suprug i ja bismo voleli da se ponovo ostvarimo kao roditelji. Uz Jakova smo shvatili da je najveće bogatstvo jednog čoveka potomstvo, Bogu hvala što nam je to darovao. Uz medicinske stručnjake i moju doktorku, iskreno se nadamo da ćemo uspeti ponovo. Želeli bismo što više dece i da nije velika razlika između njih - izjavila je jednom prilikom Seka.

 

 

makonda-tracker