tužno

MAJKA JE I DALJE ČEKA DA DOĐE KUĆI, AGONIJA DA PROĐE: Prerano nastradala glumica danas bi napunila 38 godina

2

Prelepa Dolores Lambaša stradala je prilikom putovanja

foto: Facebook Printscreen
foto: Facebook Printscreen

Dolores Lambaša proslavila bi 38.rođendan na današnji dan, da je kobna sudbina nije uzela pod svoje. Majka Alma Petrović i dalje tuguje, neutešna je i svaki čas se nada da će joj se ćerka vratiti.

 

Kako kaže, čeka je da dođe kući i da prođe ova agonija.

 

Dolores bi danas napunila 38 godina, ali je njen život završen kada je imala samo 32. Stradala je prilikom putovanja sa kolegom Stojanom Matavuljem, koji je označen kao krivac za nesreću. Dolores je od zadobijenih povreda preminula, a on je proveo osam meseci u zatvoru.

 

Matavulj se smatra glavnim krivcem za nesreću, jer je vozio brzinom od 130 km/h, bez obzira na gustu maglu koja je na putu bila tog kobnog jutra. Njih dvoje su se vraćali se iz Beograda sa pozorišne predstave i pri povratku su odlučili da posete njegovog dobrog prijatelja Željka Sladetića u Iloku.

 

Usledila je zabava, a glumci su obišli i tamošnji vinski podrum. S obzirom na umor i alkohol, unajmili su i sobe u hotelu Dunav kako bi prenoćili, te se s vlasnikom dogovorili da se vide na doručku. Iz nepoznatih razloga u jednom su trenu, usred noći, ipak odlučili krenuti na put...

 

 

makonda-tracker