OTKRIVAMO

KONAČNO SE ZNA RAZLOG: Evo zbog čega se Danijelu Krejgu isplati da snima u SRBIJI!

1

Čuveni britanski glumac je zadovoljan našom zemljom!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Vest da je Danijel Krejg u Srbiji odjeknula je u svim medijima tokom jučerašnjeg dana.

 

I dalje je za sve misterija gde je smešten slavni britanski glumac, ali ono što smo dosad saznali jeste da je razlog njegovog dolaska u Beograd snimanje filma.


Jedan od razloga dolaska Krejga, kao i drugih svetskih zvezda, jesu poreske olakšice. Ušli smo u veliku igru pored Mađara, Hrvata i Bugara. U Srbiji će se u budućnosti snimati najveći filmovi i TV serije", kaže za Kurir Boban Jevtić, direktor Filmskog centra Srbije.

foto: Profimedia

O dolasku čuvenog Džejmsa Bonda su raspravljali i voditelji jutarnjeg programa na Prvoj televiziji Jovana Joksimović i Srđan Predojević.


Stigao je u Srbiju. Došao je, video sam, izgleda da će snimiti film kod nas", rekao je Predojević.

Kao što smo već pisali, zasad postoji nekoliko mogućih razloga njegovog boravka u Srbiji. Jedan je traženje lokacije za seriju "Purity", zatim za film "The Creed of Violence", ali i novog nastavka avantura agenta 007.
Po poslednjim podacima, "Bonda 25" će režirati Keri Fukunaga. Možda je upravo nova ideja da se Bond vrati u zemlju odakle je potekao i da u njoj skonča - s obzirom na to da je poznato da je kao inspiraciju za tajnog agenta 007 Ijan Fleming imao u srpskom agentu Dušanu Popovu, koji je rođen u Srbiji.

 

foto: Profimedia

 

 

 

 

makonda-tracker