izgurala najteže

NISAM RAZMIŠLJALA HOĆU LI SUTRA UMRETI, IAKO SAM SE TOGA NAJVIŠE BOJALA: Glumica iskreno o strašnoj borbi sa rakom dojke

0

Ni u najgorim životnim trenucima nije dozvolila da prevagnu crne misli

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Džulija Luis-Drajfus suočila se s jednom od najstrašnijih dijagnoza, rakom dojke. Kako kaže, bili su to jedni od najtežih trenutaka u njenom životu, ali nije dopustila da je obuzmu crne misli.

 

Na pitanje novinara da li ju je bilo strah, Džulija je odgovorila kako je odbijala prepustiti se negativnim razmišljanjima, ali im se ponekad jednostavno nije uspevala odupreti. Na sreću, to se dogodilo samo nekoliko puta.

 

Nisam razmišljala hoću li sutra umreti. Nisam dopustila mojim mislima da uopšte odu tamo, iako sam se toga bojala najviše. U takva stanja sam upala samo na trenutak – otkrila je glumica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Louis-Dreyfus (@officialjld) on

 

Upoznala sam mnogo ljudi, bila sam u mogućnosti da skupim mnogo novca za žene koje su imale mastektomije, ili one kojima je potrebna rekonstrukcija, ali osiguranje im nije pokrilo troškove lečenja, i tako sam srećna da sam to ja mogla učiniti za njih. Sve to mi je pomoglo da prebolim hemoterapiju – kazala je ona.

 

Džulija je po prvi put javnosti otkrila svoju dijagnozu u septembru 2017, a svoja iskustva iskoristila je kako bi govorila o važnosti pristupačne i dostupne zdravstvene zaštite. Ona smatra kako bi zdravstveno osiguranje trebalo biti dostupno svima a ne samo pojedincima.

 

 

makonda-tracker