Lili Alen: Planovi za venčanje u velikom stilu

0
Iako je popularna britanka Lili Alen u početku nameravala da ceremonija njenog venčanja sa Semom Kuperom bude održana u uskom krugu porodice i najbližih prijatelja, pevačica je shvatila da ipak želi veliku svadbu
foto: BANG
foto: BANG

Po svemu sudeći, svi planovi pop zvezde Lili Alen da se vlasniku građevinske firme Semu Kuperu obeća na večnu vernost u intimnoj atmosferi, pali su u vodu. Kako izvori bliski pevačici prenose, ona je korak po korak počela da proširuje listu neophodnih detalja, ali i spisak gostiju koji će dan njenog venčanja učiniti zaista posebnim.

- Čini mi se da će samo venčanica koju će dizajnirati Karl Lagerfild koštati čitavo malo bogatstvo. Njene sestre Tedi i Sara koje će se naći u ulozi deveruša takođe će nositi Chanel haljine. Ukoliko je i postojao početni budžet za ovo venčanje, zasigurno je uveliko probijen. Sve je počelo od male intimne porodične ceremonije, da bi se pretvorilo u nešto zaista ogromno. Toliko je ljudi za koje Lili naprosto oseća da mora da ih pozove. Isto tako, ona želi da šampanjac teče u potocima, a hrana da bude fenomenalna – otkrila je osoba bliska zvezdi.

Koliko je dvadesetpetogodišnja Lili zaljubljena u svog verenika pokazuje i to što često provodi budna po čitavu noć razrađujući sve detalje njihovog venčanja koje bi trebalo da bude održano u drugoj polovini godine.

- Lili je toliko oduševljena što će se udati za Sema. On je ljubav njenog života i normalno je što želi da njihova svadba bude savršena. Provodi besane noći dopunjavajući listu potrepština, menjajući raspored sedenja zvanica i štošta drugo – otkrio je isti neimenovani izvor.

makonda-tracker