slavlje

Ponosan je na SKLADAN BRAK: Mart mesec Sergeju Ćetkoviću predstavlja pravo BOGATSTVO, a on bez zadrške OTKRIVA najemotivnije porodične momente!

0

Ljubavi ne manjka!

foto: Glossy press
foto: Glossy press

Sergej Ćetković priznao je da uživa u svom životu pored supruge Kristine i dve ćerke, ali i da je konačno rešio problem koji je imao sa slatkišima. Zadovoljan svojom linijom, osmeh je tu, ali i mesec mart ga čini posebno radosnim, jer pevač tada proslavlja sva četiri rođendna u svojoj kući.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sergej cetkovic (@cetkovics) on

 

Mart je naš mesec, rođendani Lole i Mile, Kristinin i moj, i naša godišnjica braka. Ove godine je mart posebno lep, jer Kristina i ja slavimo 20 godina braka, a to je ozbiljan jubilej. Srećan sam čovek i osim dobrog zdravlja ne bih mogao da izdvojim neke velike želje. Imam svoje tri princeze koje brinu o meni, a ja im uzvraćam ljubavlju i pažnjom koliko god mogu. Loline i Miline rođendane uvek slavimo sa dosta dece, njihovih drugara, sa porodicom i prijateljima, u igraonici, kuglani, pozorištu ili bioskopu, u zavisnosti od njihovih trenutnih želja, koje im mama i ja ispunjavamo sa velikom radošću - kaže Sergej, napominjući da nikada ne zaboravlja važne datume i da supruzi Kristini čestita svaki praznik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sergej cetkovic (@cetkovics) on

 

U životu nikad nije sve ružičasto i ne ide uvek sve kako treba, tako da je razumevanje partnera neophodno za dobar brak. I mi smo imali teške trenutke, kao i svi parovi, ali nam ljubavi nikada nije falilo. Ponosan sam na ljubav i brak sa Kristinom i na porodicu kakvu smo stvorili. Jedno drugo volimo da iznenadimo, a naše ćerke su nam saveznici u tim tajnim planovima.

 

Sergeja znate kao čoveka bez skandala koji živi mirnim, skladnim i neupadljivim životom, a pevač je konačno otkrio sa čim je imao najveće probleme, odnosno kako ih je prevazišao.

 

Sada sam zadovoljan svojim izgledom koji sam postigao odricanjem od slatkiša koje mnogo volim. Nije bilo lako, ali vredelo je - završio je priču pevač.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sergej cetkovic (@cetkovics) on

 

 

 

makonda-tracker