OTVORIO DUŠU

BIO SAM JAKO PROBLEMATIČAN, ALI VIŠE NEĆU DA BRUKAM MAJKU: Veljko Ražnatović iskreno o tome koliko mu je u životu nedostajala OČINSKA FIGURA

3

Mladi bokser siguran je da se sada vratio na pravi put

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Već nekoliko godina, sin Svetlane i Željka Ražnatovića, dvadesetdvogodišnji Veljko, bavi se boksom i to vrlo uspešno. Međutim, kada je bio mali, nije uspevao baš tako lako da kanališe svoju energičnu prirodu.

 

On je nedavno gostovao u jednoj emisiji posvećenoj borilačkim sportovima, gde je pored priče o svojim sportskim uspesima, govorio i o svom odrastanju i ekscesima koje je pravio pre nekoliko godina. Kako kaže, on je sada pronašao pravi put.

 

- Mislim da bi voleli da vide krimi-džimi ponašanje, neki seljakluk i neko bahanalisanje. Ja nisam prosto tako podizan i nikad to neće moći da vide. Gledam da svoje roditelje i sve prikažem u najboljem svetlu stalno. Smatram da bi moj otac danas bio ponosan što se bavim ovim sportom. Isto tako mene je samo majka odgajala i gledam da je ne obrukam kroz sve što radim – rekao je on.

foto: Damir Dervišagić

 

Veljko se osvrnuo se i na svoje ranije problematično ponašanje.

 

- Naravno, svi smo bili mlađi, svako ima neke ekcese, ja sam se pronašao u ovome i anulirao sam taj višak energije i negativno ponašanje koje sam pre vukao sa sobom, ali putevi su mi sad jasni, vidim sve. Ja sad imam svoj put, ko hoće može da mi se pridruži, ko neće može da gleda zajedljivo sa strane – izjavio je Ražnatović koji je istakao da se često susreće za zavišću drugih.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SERBIAN ACE ?? Српски Ас (@veljkoraznatovic) on

 

Takođe, on žali što nije bio bolji đak i što nije manje problema zadavao svojoj mami.

 

- Jako sam bio problematičan i, da, smirio sam se. Možda je to što nisam imao prisustvo oca pa niko nije mogao… Znaš kako kod nas kad imaš tatu, majka onda kaže: “Zvaću tatu”? E, to je kod mene malo pomućena linija, ali nikada ja nisam radio ništa abnormalno. Mogao sam malo manje da izlazim i više da učim, sada je sve došlo na svoje - kazao je on i dodao:

 

- Ne mogu da kažem da žalim to sam to radio, jer morao sam da vidim šta ne treba da se radi da bih sada znao šta da radim. Ne žalim, ponosim se svakim delom svog života i gledam da u ostatku života uradim stvari o kojima će se pričati ne samo ovde nego i u celom svetu i ne samo sada, nego večno

 

makonda-tracker