ispovest

Na jednom snimku iz 1996. godine Ceca je otkrila ŠTA JE MISLILA O ARKANU pre udaje: Ja sam se njega strašno plašila i nimalo mi nije bio simpatičan... (VIDEO)

2

Kako sada kaže, nijednog trenutka se nije pokajala zbog te odluke jer je u njemu pronašla ne samo partnera, već i prijatleja i savetodavca.

ceca i željko
ceca i željkofoto: Petar Kujundžić

Svetlana Ceca Ražnatović 1995. godine udala se sa Željka Ražnatovića, komandantom paravojne formacije Srpska dobrovoljačka garda.

 

Još ranije počeli su da se pojavljuju zajedno u javnosti. Ona je Željka upoznala kada je imala svega 20 godine, da bi se dve godine kasnije za njega i udala.

 

 

Kako sada kaže, nijednog trenutka se nije pokajala zbog te odluke jer je u njemu pronašla ne samo partnera, već i prijatleja i savetodavca. Imala je sreću da je izabrala čoveka koji je znao da je oblikuje, otkrila je jednom prilikom.

 

Međutim, nije tako oduvek bilo.

 

ceca i željko
ceca i željkofoto: Story Press

Na ružičastoj televiziji davne 1996. godine gostovao je novopečeni par Ražnatović kod pokojnog Minimaksa. Tom prikom je voditelj upitao Cecu šta je zapravo mislila o Željku kada su se upoznali, na šta je ona odgovorila:

Ja sam se njega strašno plašila i nimalo mi nije bio simpatičan... Mnogo sam čitala o njemu, tako da sam imala jednu iskrivljenu sliku."

Tu svoju priču ponovila je i 20 godina kasnije u jednom intervjuu.

 

 

makonda-tracker