KAKAV PEH

U CRNOJ GORI MU STAVILI “KRAGNU”: Džoni Dep povredio vrat na snimanju, a lečila ga tetka POZNATE GLUMICE (FOTO)

0

Zvezdi su glumačke vratolomije umalo došle glave

foto: profimedia
foto: profimedia

Holivudski superstar Džoni Dep snimanje filma “Minamata” privodi kraju, a trenutno se nalazi u na setu u Tivtu, gde mu se desila manja povreda.

 

S obzirom na to da, zbog ugoovora o poverljivosti, niko ne sme da priča o tome šta se Džoniju tačno desilo, ne zna se kako je do nezgode došlo. Ipak, poznato je da je glumcu iz predostrožnosti oko vrata stavljena “kragna”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Greg Williams (@gregwilliamsphotography) on

 

Imobilizaciju vrata mu je uradila specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije iz Risna, doktorka Renata Bergam Grandis, inače tetka glumice Marije Bergam, koju znamo po ulogama u serijama “Budva na pjenu od mora”, “Senke nad Balkanom” i “Vojna akademija”.

 

- Moj pacijent, nešto ga ukočili na snimanju filma “Minamata”- napisala je Depova doktorka, podelivši sliku sa slavnim glumcem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @johnny_depp_files on

 

Njena bratanica Marija potvrdila je da je doktorki zabranjeno da javno govori o slavnom glumcu.

 

- Moja tetka je potpisala ugovor kojim se obavezala na ćutanje o holivudskom glumcu, te ne sme da priča o saradnji sa njim - potvrdila je za “Blic” glumica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Bergam (@marijabergam) on

 

S obzirom na to da se snimanje filma privodi kraju, očekuje se da Džoni Dep ubrzo ode iz Tivta, a onda i da još jednom, pre nego što napusti Balkan, nakratko poseti Beograd.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by #JohnnyDeppIsMyGrindelwald (@becauseitsjohnnydepp) on

 

makonda-tracker