buran ljubavni život

KONTROVERZNA BIVŠA ŽENA DŽONIJA DEPA OPET ŠOKIRA IZJAVAMA: Moji roditelji su plakali kad sam im priznala da sam biseksualka

1

Njen brak sa Džonijem Depom završio se na vrlo ružan način, a danas se njih dvoje sude i optužuju jedno drugo za nasilje

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Amber Herd je u jednom govoru, između ostalog, otkrila i kako su njeni roditelji reagovali kad im je rekla da je biseksualka, odnosno da voli i muškarce i žene.

 

"Dolazim iz Ostina u Teksasu. Moj je otac južnjak, odgajana sam u vrlo religioznoj porodici. Biti ateista, vegetarijanac, lezbijka... Jednostavno - ne! Sećam se kad sam roditeljima rekla da sam srećno zaljubljena u ženu, bilo je puno suza", započela je atraktivna plavuša, koja je poznata i po propalom braku s holivudskim glumcem Džonijem Depom.

 

"Nisu se znali nositi s tim i u početku nisu shvatali moju seksualnost. Ipak, s vremenom su se njihova srca i stav promenili. Pet godina kasnije trebalo je da primim važnu nagradu i zamolila sam roditelje da dođu na dodelu. Videla sam ih kako sede u prvom redu. I ja sam primila tu '"gej" nagradu."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

Amber je 2010. godine javno priznala da je bisekusalka.

 

Nakon vrlo ružnog razvoda od Depa, tokom kojeg ga je glumica optužila za fizičko i psihičko zlostavljanje, Amber je "zaradila" epitet "žderačice muškaraca" zbog muškaraca koje je potom zavela, a mnogi ni dan-danas ne veruju u priču o Depovoj nasilnoj strani. Zanimljivo, na njegovu stranu su stale i njegove bivše partnerke Vinona Rajder i Vanesa Paradi.

 

Zanimljivo, 2009. godine Amber je uhapšena na aerodromu zbog nasilja nad svojom tadašnjom devojkom, jer ju je, navodno, jako povukla za ruku, ali ona je kasnije demantovala natpise da je glumica ikada bila nasilna prema njoj.

 

 

makonda-tracker