POVRATAK U VELIKOM STILU

BILA JE USPEŠNA, LUDO VOLELA, OTKAZALA VENČANJE, RODILA DETE, A ONDA NESTALA: Jasna Milenković Jami otkrila zašto se toliko dugo nije pojavljivala u javnosti

1

Nekada je bila jedna od najvećih estradnih zvezda na ovim prostorima, ali je pala u zaborav. Ipak, sada se vraća na velika vrata

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Pevačica Jasna Milenković Jami, koja je devedesetih palila i žarila estradno scenom, najdužu diskografsku pauzu napravila je 2001. godine kada se povukla sa javne scene zbog trudnoće.

 

Naime, ona je tada rodila ćerkicu Leu, premda u to doba nije govorila o tome ko je otac njenog deteta, niti je par ozvaničio ljubav pred zakonom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasna Milenkovic Jami ??????♋? (@jamiofficial) on

 

Ipak, šira javnost je imala priliku da ga upozna prošle godine i to u jednom od rijalitija, u kom se on pojavio kao podrška jednom od učesnika, koji je njegov nećak. Njegovo ime je Predrag Peđa Ranković, a po zanimanju je frizer.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasna Milenkovic Jami ??????♋? (@jamiofficial) on

 

Iako je par pre skoro dve decenije želeo da stane pred oltar, Jami je shvatila da to ipak nije ljubav za ceo život, te su odustali od venčanja koje je bilo planirano.

 

- Mislim da sam primala dosta kritika zbog toga što me nema u medijima, a bila sam na terenu veoma aktivna. Kritike su bile toliko žestoke da je bilo i uvredljivih. Nisam želela da snimam ono što svi snimaju, čekala sam dobru pesmu - rekla je nedavno Jami u jednoj emisiji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasna Milenkovic Jami ??????♋? (@jamiofficial) on

 

 

makonda-tracker