priznala je

I dalje je vole: Pevačica OTKRIVA ko joj to dolazi pred ZORU da mu peva na UVCE!

0

Laska joj pažnja.

foto: Instagram
foto: Instagram

Na nastupe pevačice Jasne Milenković Jami dolaze mnoge poznate ličnosti, međutim kako „Scena“ saznaje, Jami ima i jednog posebnog obožavaoca.

 

U pitanju je političar koji dolazi u ranim jutarnjim časovima samo da bi mu vlasnica hita „Čokolada“ pevala na uvo. Kako saznajemo, on toliko uživa, da ne žali novac, pa pevačici ostavlja pozamašnu sumu. Međutim, kako nismo znali o kom političaru je reč, pozvali smo Jami.

 

foto: Instagram

Tačno je da jedan gospodin dolazi da me sluša samo zbog jednog specifičnog repertoara. On obično dođe pred zoru i zadrži se pola sata, sat. Obično mi kaže: „Ja dolazim zato što niko ne zna da mi peva pesme koje ja volim“. Onda mu pevam do jutra sve što poželi i stvarno uživam jer je to inače i moj ukus "

- kaže Jami, ali ne želi da otkrije ime.

foto: Instagram

 Ne mogu da vam otkrijem ko je u pitanju, ali ponosna sam na svoje goste. Mnogi političari inače dolaze na moje nastupe i vesele se i velike su meraklije. Mislim da je politika posao kao i svaki drugi. I oni su ljudi od krvi i mesa i treba da imaju neki ventil. Pa i ja kad odem u kafanu, to se i te kako pamti."

- otkriva Jami.

 

makonda-tracker