RADOST

Slavlje koje će se pamtiti: Ponosni otac Filip Živojinović provodio se sa gostima PET DANA, a evo ko je imao DUPLI RAZLOG za SREĆU!

1

Novo poglavlje u životu!

foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Filip Živojinović je rođenje svog sina prvenca slavio pet dana zaredom, a uz njega su bili članovi porodice i prijatelji.Međutim, najveću podršku pružio mu je kum Miloš Teodosić koji je samo nekoliko nedelja ranije dobio ćerku Petru.

 

Slavlje povodom rođenja Aleksandra trajalo je danima, a sada je otkriveno i da su kumovi danima izlazili i slavili do jutarnjih časova.

 

Miloš i Filip su dolazili nekoliko večeri zaredom i slavili što su dobili sina i ćerku - kaže izvor iz jednog beogradskog kluba, u kome su kumovi slavili do jutarnjih časova, pa dodaje:

Bili su jako raspoloženi i čašćavali su sve redom. Prve večeri su čak zatvorili lokal, pa smo mislili da ih nećemo videti neko vreme, međutim oni su i sutradan nastavili slavlje u istom ruhu - rekao je izvor.

foto: Profimedia

 

Dok su Jelisaveta i ćerka u Los Anđelesu, Teodosić vreme provodi u Srbiji, pa mu je druženje sa Filipom dobro došlo. Svakako je i novopečenom tati Živojinoviću, s obzirom da zbog obaveza nemaju puno vremena za druženje.

 

 

 

 

 

makonda-tracker